Skip to main content

AETC combineert ervaring in metaalverwerking met innovatieve ideeën

Tientallen jaren ervaring bij een metaalverwerkingsbedrijf in de uitvoering, voorbereiding en verkoop én innovatieve ideeën vormen de basis voor AETC. Wat die afkorting betekent? An easy tube construction. Die vier woorden brengen ons terug naar 2019, de start van ons bedrijf.

Een uniek en gepatenteerd systeem voor stalen deuren

Een vriend van AETC-eigenaar Harm Altorf wilde stalen deuren in zijn huis laten plaatsen. Het resultaat was prachtig! Maar wat opviel was hoeveel arbeidsintensief werk eraan voorafging. Dat moest toch anders kunnen! Wij ontwikkelden een systeem voor het maken van stalen deuren inclusief zijlichten waar geen laswerk aan te pas komt. Daardoor kost de productie minder tijd. Het resultaat: een strak en sterk framewerk zonder zichtbare verbindingen, uitvoerbaar in elke maat en eenvoudig te monteren. Ons systeem is gepatenteerd.

Wil je meer weten?

Maatwerk voor particulieren en bedrijven

In de afgelopen jaren hebben we een mooi portfolio opgebouwd. Opdrachten variëren van een enkele deur voor een woonhuis tot het ontwerpen, produceren en plaatsen van 250 meter scheidingswanden in een kantoorgebouw. We werken voor particulieren, aannemers en direct in opdracht van bedrijven.